VERLIEFD OP CAMPERS

Kijk en ontdek de opties die wij aanbieden.

WIE WE ZIJN

WAAR WE VANDAAN KOMEN ... WAAR WE HEEN GAAN ...


     Wij zijn een jong en enthousiast stel dat in Palamós woont, een rustig en gezellig vissersdorpje aan de Costa Brava, Girona.

     Sinds we elkaar ontmoetten, houden we van reizen, we zijn in hotels en resorts geweest, maar soms wilden we meer vrij zijn, meer opties hebben en andere plaatsen kunnen bezoeken. Dus op een dag besloten we een camper te huren en ... WE VONDEN HET GEWELDIG! de vrijheid, de afwisseling, de spontane en leuke manier om andere mensen te ontmoeten, zorgden ervoor dat we ONZE EIGEN CAMPER KOCHTEN.

     Bij sommige van onze reizen zijn we wat ongemakken tegengekomen: we konden niet vinden waar we het grijze en zwarte water konden legen, water konden dragen en op een veilige plek konden slapen. Dit bracht ons op het idee om een overnachting te bouwen, daarom creëerden we een SERVICE RUIMTE VOOR CAMPERS.

   Het belangrijkste idee om het te creëren is dat het gebied een plaats van rust en plezier is voor uw vakantie, aangezien we ons bevinden in een vissersdorp met prachtige stranden en baaien, evenals een natuurpark genaamd Les Gavarres.

     Ten slotte willen we je vertellen dat we hopen dat je ons bezoekt, we zijn 365 dagen per jaar geopend en we bieden je een goede natuurlijke en familiale omgeving.

Liefdevol,

LLUIS EN TOÑI

  • <i>WIE WE ZIJN</i>
  • <i>WIE WE ZIJN</i>
  • <i>WIE WE ZIJN</i>
  • <i>WIE WE ZIJN</i>
  • <i>WIE WE ZIJN</i>
<i>WIE WE ZIJN</i>

EmpordArea is gemaakt met veel enthousiasme ... en denk aan jou! 


Contacteer ons


+34.608 352 244 Rosalie (cat, es, en, fr , nl & de)
+34.609 085 302 Toñi (cat & es)Contacteer ons
empordarea@empordarea.comC/ Font dels Canyers S/N
17230 PalamósN 41º 51' 28" - E 3º 06' 52"
N 41º 51. 459' - E3º 06.852'