VERLIEFD OP CAMPERS

Kijk en ontdek de opties die wij aanbieden.

Wie we zijn


Wij zijn een jong enthousiast stel dat in Palamós woont, een klein en rustig vissersdorpje direct aan de mooie Costa Brava nabij Gerona.

Als reislustig koppel hebben we vaak in hotels en resorts overnacht, maar op een gegeven moment wilden we vrijer zijn, meer keuzes hebben en ook andere plaatsen in de wijde omgeving kunnen bezoeken. We besloten toen om een camper te huren en vonden het geweldig! De vrijheid, de afwisseling, de spontane en leuke manier om andere mensen te ontmoeten maakten dat we een eigen camper hebben gekocht, waarmee we regelmatig en met veel plezier op pad zijn gegaan.

Tijdens onze tripjes met de camper liepen we vaak tegen practische problemen aan, zoals het netjes kunnen legen van de vuilwatertank, het innemen van schoon water en slapen op een veilige plaats. Daardoor onstond bij ons het idee om zelf een camperovernachtingsplaats aan te leggen in ons dorp nabij Gerona. 

Ook verhuren wij campers. Reserveert U bij ons een camper en vliegt U naar Gerona, dan halen wij U desgewenst persoonlijk op van de luchthaven en brengen U na afloop van uw vakantie, natuurlijk ook weer terug naar de luchthaven. De kosten hiervoor bedragen € 70,--  vice versa. Komt U met eigen auto, dan kan deze gedurende uw reis met de camper gratis bij ons geparkeerd worden.

Het is ons idee dat de camperovernachtingsplaats een rustpunt wordt vanwaaruit U de vakantie kunt voortzetten, maar niet zonder een bezoek te hebben gebracht aan ons dorp met zijn mooie en gezellige stranden op slechts 1 kilometer afstand.

Wij vinden het belangrijk dat U op onze camperovernachtingsplaats en bij de huur van een camper in Gerona, persoonlijk wordt geholpen, vandaar de ruime openingstijden van onze receptie die U zeker zullen aanspreken.

EmpordArea is door ons gecreeerd met veel passie en we hopen U binnenkort te mogen verwelkomen !  • Wie we zijn
  • Wie we zijn
Wie we zijn

Contacteer ons


+34.608 352 244 Rosalie (cat, es, en, fr , nl & de)
+34.609 085 302 Toñi (cat & es)Contacteer ons
empordarea@empordarea.comC/ Font dels Canyers S/N
17230 PalamósN 41º 51' 28" - E 3º 06' 52"
N 41º 51. 459' - E3º 06.852'