WIJ VERHUREN 4 MODELLEN CAMPERS IN GERONA

Kies het model dat het beste bij U past


Wij verhuren verschillende modellen campers in Gerona die één voor één goed uitgerust zijn.

Als U nog nooit met een camper heeft gereisd nodigen wij U uit om dit een keer te doen. Tijdens uw rondreis kunt U genieten van de vele fantastische plaatsen die de Costa Brava te bieden heeft : de stranden en baaien, de leuke vissersdorpjes en de prachtige steden. Ook honden zijn in onze campers toegestaan. Onze bedoeling is om een goede service te bieden zodat U kunt genieten van een mooie vakantie. 

Wanneer U bij ons een camper huurt en met het vliegtuig komt, halen wij U desgewenst persoonlijk af van de luchthaven van Gerona en brengen wij U na afloop van uw vakantie natuurlijk ook weer terug naar de luchthaven als u dat wilt. De kosten hiervoor bedragen € 70,-- vice versa. Als U via Barcelona airport vliegt kunt U de trein nemen naar ''Caldes de Malavella'' of "Gerona-centrum" zodat wij U daar afhalen.  Rijdt U met eigen auto naar Spanje, dan kan deze gedurende uw camperrondreis gratis bij ons geparkeerd worden.

Ook beschikken wij over een moderne camperovernachtingsplaats met prima faciliteiten zoals WiFi, nieuwe toiletten en douches. U kunt bij ons gratis schoon water tanken, het afvalwater en de septic-tank legen.

Wij hopen U binnenkort te mogen verwelkomen en zullen U met veel plezier verder van dienst zijn. 

 

Camperverhuur kan bij ons al vanaf 3 nachten.


https://www.google.es/maps/place/EmpordArea/@41.857516,3.114664,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12bbaa958631ce93:0x7e31e3bbb016e12

CARADO A361 camperverhuur NR.3 CARADO A361 camperverhuur NR.3

Fiat voor 6 personen

ZIEN
KARMANN DAVIS VIVA 590 Camperbus te huur KARMANN DAVIS VIVA 590 Camperbus te huur

Fiat ducato 130CV voor 4 personen

ZIEN